發新話題

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

引用:
原帖由 javis1213 於 2010-9-15 22:17 發表
JYP 好衰啊!!! 虐待Wonder Girls... 建議Wg轉老板... T_T:436
http://www.badongo.com/cn/pic/10450223
好......肉......痛......
火都來!!!
係咁差既就唔會桃李滿門,
係咁差既就唔會咁多個徒弟都同佢keep close啦.

d野係一個不滿被解雇既英文老師講,
佢搞到WG勁嬲勁唔開心.

引用:
原帖由 中文王 於 2010-9-16 00:14 發表

係咁差既就唔會桃李滿門,
係咁差既就唔會咁多個徒弟都同佢keep close啦.

d野係一個不滿被解雇既英文老師講,
佢搞到WG勁嬲勁唔開心.
其實我都覺得係個英文老師係到搞風搞雨

林正熙同趙權合唱既新DIGITAL SINGLE.

J-Lim林正熙임정희-헤어지러 가는 길走向分手的路 (feat 조권趙權JoKwon)
Lim JeongHee (J.Lim) & JoKwon (2AM) - The Road to Break Up

Language: Korean
Release Date: 2010.09.15

Tracklist:
01 헤어지러 가는 길 (feat. 조권 of 2AM)

Lim Jeong Hee Jo Kwon - On the Way to Breakup (iHoneyJoo.com).zip
(6.67 MB)
本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

《成均館緋聞》OST

東方神起JYJ - FOUND YOU (SUNGKYUNKWAN SCANDAL SOUNDTRACK (OST))

Language: Korean
Release Date: 2010.09.xx

Tracklist:
01 찾았다 (Found You)

本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-16 00:04 發表
見到gaga lee個look:8987 :8987
到底係咪生牛肉呀???=口="""

http://www.panamericanbiz.com/wp ... 10/09/lady-gaga.jpg
新聞報紙都有見到...
[Lady GaGa 散發 "腥"味]...."""
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 911hk 於 2010-9-16 00:28 發表

新聞報紙都有見到...
[Lady GaGa 散發 "腥"味]...."""
=口=""" 真係好恐怖:8987

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-16 00:29 發表

=口=""" 真係好恐怖:8987
某同事話 :
嘩!真係唔夠佢黎..
邊有人咁夠膽咁都做得出...
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

又好多野dl T_T
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-9-16 00:57 發表

我只能夠送上一句「搵食姐,犯法咩~」
不過我真係頂佢唔順. . .
佢自己著唔覺得好腥臭咩-3-
分分鐘有d蟲蟲飛去佢到

發新話題