發新話題

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

引用:
15/4/2011  鑑於本人更新太多韓流下載
為免令本壇版面出現混亂才出現本人本帖分享
如果其他會員/版主要發布韓流中字影片下載
請照跟本壇的韓流區內每人每日只可發三帖
我見之前個個水帖沉到想搵download都難上加難
所以開新帖
所有download都係我私人share...
我都係轉載姐
其實問題我唔包嫁

ps... download回覆會以hide=600發
姐係有600積分先down到我d帖!

UPDATE"
引用:
JTBC Music On Top [每周四6:25PM播放] (12月8日首播)
MTV The Show [每周五7:30PM播放]
Mnet M!countdown [每周四]
KBS Music Bank [每周五]
MBC Music Core[每周六]
MBN Show!K Music [每周六7:00PM播放] (12月10日首播)
Channel A K-POP CON [每周六10:30PM播放] (12月3日首播)
SBS 人氣歌謠 [每周日]
MBC MUSIC台 Show! Champion[好似每周二] < 18/3更. 但未確定

其實WGHK support全文搜索我覺得OK...

不過有新水樓我點都歡迎既
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-14 23:11 發表
其實WGHK support全文搜索我覺得OK...

不過有新水樓我點都歡迎既
全文收索都搵唔到我係水帖share個回覆 d download link
我見nice,icy或者911hk都會見到某d星會down
我先share
如果唔係, 我唔益街坊啦!

Everybody Ready?
Artist: San E

Genre(s): Rap / Hip-Hop
Release Date: 2010.09.13

Tracklist  

Title
01.     산이 소개하기  
02.     맛좋은산 (Feat. Min of miss A)  
03.     LoveSick  
04.     B.U.B.U. (Feat. Junsu of 2PM)  
05.     원하잖아 (Feat. JOO)  
06.     놀자 (Feat. Yenny of Wonder Girls)  
07.     맛좋은산 (Feat. Min) (Inst.)  
本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-14 23:12 發表

全文收索都搵唔到我係水帖share個回覆 d download link
我見nice,icy或者911hk都會見到某d星會down
我先share
如果唔係, 我唔益街坊啦!
講真我都仲未養成睇音樂節目既習慣...綜藝我都還好

佢地係會dl的,尤其nice大
益下佢地啦
--------------------------------
::too different tears::(2 Different Tears)

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-14 23:16 發表

講真我都仲未養成睇音樂節目既習慣...綜藝我都還好

佢地係會dl的,尤其nice大
益下佢地啦
講真... 我如果唔係就係自己收埋睇嫁啦
因為我反正都追開某d fd既post
佢地share 正野..
download 支持下佢地呀嘛
有時問佢地要完左既劇集全部link都有..

不過有時d片會唔清
但share得既tp,ts或者mkv都必高清

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-14 23:20 發表

講真... 我如果唔係就係自己收埋睇嫁啦
因為我反正都追開某d fd既post
佢地share 正野..
download 支持下佢地呀嘛
有時問佢地要完左既劇集全部link都有..

不過有時d片會唔清
但share得既tp,ts或者mkv都必高清 ...
講起TS/TP,我諗番起當日整2DT個MV,轉檔轉到我死
好鬼多video editing software都食唔到呢個格式

其實我有時好奇dl妳地話唔清0個D片來睇,
以網上share片來講,OK收貨架喇
講真下下1080p咁放上網,dl既人同ul既人都攰

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-14 23:24 發表

講起TS/TP,我諗番起當日整2DT個MV,轉檔轉到我死
好鬼多video editing software都食唔到呢個格式

其實我有時好奇dl妳地話唔清0個D片來睇,
以網上share片來講,OK收貨架喇
講真下下1080p咁放上網,dl既人同ul既人都攰: ...
哈..以download黎講唔得嫁..
我share睇格式就可以肯定係正片定差嫁啦
1080p 我見人都係share粒種子咋嘛!!!

又快又正, 檔案又少, upload又快!

話說我好鍾意San-E@@
又搞笑又型;
正~

發新話題