11 12
發新話題

[121005] JYP與PSY對話

[121005] JYP與PSY對話

轉自 JYP中国官方论坛 @ WEIBO

JYP與PSY對話 =_="....
JYP LEE句"很多人準備很多年都沒能取到成績 你才一個月破了"
我覺得好稀虛....
猩猩你都出多D力俾我個女啦...
我見到我班女而家咁樣, 真係好想炳你...  
美專呀...T^T 美專, 美劇快D出哂黎啦.....
我睇到期待變發莓...
叫都冇用................
唉! 又推人去左2年返黎...
76位NOBODY..點姐... 有頭威冇尾震

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2012-10-6 01:30 發表
我反而希望而家大家平常心啲去睇 PSY 呢個熱潮,否則會俾幾個女好大壓力。雖然幾個女都好謙虛好生性,但係始終紀錄被人破唔係開心的事,佢哋自己都應該已經唔太好受。我只會繼續默默支持佢哋。

至於出英專,我懷疑 PSY 的崛 ...
我都知道... 要過左PSY度氣先之有D用...
不過真係等得太耐...
已經開始無感+怨言

引用:
原帖由 NicE1004 於 2012-10-6 07:24 發表
實在越等越心慌,
在等待之中我想得太多,
唯一想到可以安慰自己的健康理由係「等美國經濟復蘇才美專+美巡」
甘咖話猩猩要等一世wor
Wonder Girls Spread The Wonder!

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2012-10-6 16:03 發表

咁我都係一樣,等了又等了又等了又等.......

我最唔明呆係點解成日啲宣傳斷開一截截啫。呢次 PSY 打斷個計畫就話,但之前連部電影都出埋,又唔一口氣殺落去,咁咪嘥鬼氣?不過佢哋成日話美國市場要浸先至得嘛,但係浸下浸下又 ...
係LOR! 我都唔明咩策略
睇到眼火爆

其實jype usa d marketing 真係一榻糊塗.之前soompi d 人先嘈完d 策略.
今年出左the dj is mine 同 like money.但都見唔到兩首歌在美國的實質宣傳,
like money的美國宣傳得一堆傳媒訪問同一個show. = ="成效亦唔係話好大.airplay唔係好大變化.  其實我希望jyp usa 幫wg簽返間好d既公司.有間好既唱片公司宣傳應該會好d.
而家我只求jype usa幫wg接多d show,多d曝光率

引用:
原帖由 johnny003 於 2012-10-6 19:49 發表
其實jype usa d marketing 真係一榻糊塗.之前soompi d 人先嘈完d 策略.
今年出左the dj is mine 同 like money.但都見唔到兩首歌在美國的實質宣傳,
like money的美國宣傳得一堆傳媒訪問同一個show. = ="成效亦唔係話 ...
大家一齊無言.... 我幾想集合飯既MSG DUM俾美國= ="

我記得WG之前講過like money出街之後,Akon先話有興趣參加,所以先出現Like Money ft. Akon版本,我懷擬因為呢個原因而令到英專冇限期推遲,到左而家Like Money ft. Akon出街之後,又出現左PSY,令英專再度冇限期推遲...
其實WG佢地D曝光率真係好低,佢地根本已經比人漸漸遺忘,難聽D講句miss a都就快紅過WG...

引用:
原帖由 lok0414 於 2012-10-7 22:25 發表
我記得WG之前講過like money出街之後,Akon先話有興趣參加,所以先出現Like Money ft. Akon版本,我懷擬因為呢個原因而令到英專冇限期推遲,到左而家Like Money ft. Akon出街之後,又出現左PSY,令英專再度冇限期推遲...
...
因為韓國都唔多出現...
MISS A都有上綜藝....
WG NO SHOW =_="...
而家真係唔知JYPE想點...

PSY一定係影響英專

11 12
發新話題