16 12
發新話題

[代言圖] [091215] WG BBQ 月曆 scan (21P)

[091215] WG BBQ 月曆 scan (21P)

睇唔明韓文, 好似係會推出35萬本

I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

我好鐘意Sunmi 12月果幅...
如果要我食10碟雞就可以拎到個月曆我一定同你食晒佢
hahaha

引用:
原帖由 hinchi20 於 2009-12-16 02:34 發表
hahaha
同意+1~
果張真係影得好靚...
後面果d,大部分都有小隊...

應該話20碟都照食:yy24!!
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 911hk 於 2009-12-16 03:20 發表

同意+1~
果張真係影得好靚...
後面果d,大部分都有小隊...

應該話20碟都照食:yy24!!
咁就要帶多D胃藥.:yy24!!

正呀 我最愛既炸雞 既然係WG買廣告
下年去韓國切食

引用:
原帖由 KRman 於 2009-12-16 11:20 發表
正呀 我最愛既炸雞 既然係WG買廣告
下年去韓國切食
我要先藝大人11月個幅,不如幫我換埋呀 :yy13!!

嘩...我都想要:yy01!!

我都想要呀>$%@#%@

哪裡可以買的到阿...  :yy01!!
不會只有韓國限定吧...>$%@#%@

引用:
原帖由 hinchi20 於 2009-12-16 02:34 發表
hahaha
我地一人5碟雞分左Sunmi

16 12
發新話題