發新話題

[090908]隊長宰范會退出2pm (#6,32-38更新;#12離韓視頻;19JYP門外)

可惜,2PM近期人氣咁好,估唔到會被anti搞成咁

我本人覺得真係好可惜
係未出道之前既留言都會搞成咁
韓國d anti真係:yy47!! :yy47!!

離境飛回Seattle

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-9-8 21:32 發表
我本人覺得真係好可惜

離境飛回Seattle
G8GLDXq9ApM
好唔開心
我都係2pm飯
2pm無左佢真係唔係2pm
希望佢快d comeback啦
真係好憎d anti$!:"$@

真係洗唔洗咁對宰范啊??
可能我唔係韓國人唔知咩感受,,
但係需要咁黎anti佢咩???????

都係咁耐以前ge事啦,,,,佢果時仲細加上佢果時都未係偶像,,
佢道歉應該原諒佢..........

看到他獨個離開韓國的背影
以及fans的哭叫...
令人心酸....事業正起步..就要面對放棄
雖不是2pm fans..但都覺得難過...

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-9-8 21:32 發表
我本人覺得真係好可惜

離境飛回Seattle
G8GLDXq9ApM
韓國anti 的厲害在之前神起sj 投毒,以及去年少女時代已見識過
只是想不到jaebeom會因此就這樣就退出了
我還以為他會堅持下去.誰知...
..總覺得他自動放棄得太早....

jaybeom is one of my favourite>_<
don't leave... miss him so much...
I want to see his dance...his rap...
he is talented...
he shouldn't leave us...
I wanna cry...

引用:
原帖由 loklokyi 於 2009-9-8 22:46 發表

韓國anti 的厲害在之前神起sj 投毒,以及去年少女時代已見識過
..總覺得他自動放棄得太早.... ...
JYPE又係有少少蠢
邊有理由佢話走..留都唔留下啦..
我寧願JYPE雪佢..但係仲係2PM成員:yy47!!
引用:
原帖由 loklokyi 於 2009-9-8 22:46 發表

..總覺得他自動放棄得太早.... ...
其實ANTI一直都有..不論咩組合或者明星都好啦
不過ANTI平時既影響力冇咁勁..
可以令到一個人退出一個組合姐..:yy38!!

JYP門外FANS留言

7=1..
好感動:yy01!!

韓國人民族意識好強...

睇怕返黎機會好微...

發新話題