39 1234
發新話題

[圖片] [091201]WG上海演唱會圖片 (146P) [7/12 更新打包下載]

[091201]WG上海演唱會圖片 (146P) [7/12 更新打包下載]

Hey everybody!
I posted many WG Concert's pics to our Facebook group. enjoy it!!

WGHK - Facebook群組

===============================================================
引用:
---儀---edit
為了方便會員
本人重新幫樓主加上logo及上傳

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

打包網址:
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +8 我很贊同 2009-12-7 16:07
  • ---儀--- wonder +20 我幫加了LOGO直接上傳上黎 你唔介意我之後 ... 2009-12-6 17:25
  • ---儀--- wonder +20 獨家圖片 我想係咪本人拍攝呀??? 我睇黎如 ... 2009-12-3 20:41
  • ---儀--- 威望 +2 獨家圖片 我想係咪本人拍攝呀??? 我睇黎如 ... 2009-12-3 20:41

thx...
plz post the link here...thx..

你終於係上海返黎啦!!!
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

嘩.....咁快有相啦....太好啦....thx....
一定好靚...好想去睇...

%@%%@ @#$:@:@#
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder -2 只用表情符號回覆(請注意每區版規或壇內的 ... 2009-12-3 20:29

引用:
原帖由 WG096233 於 2009-12-3 19:12 發表
%@%%@ @#$:@:@#
麻煩請登入
引用:
原帖由 chuchufish 於 2009-12-3 15:48 發表
Hey everybody!
I posted many WG Concert's pics to our Facebook group. enjoy it!!

WGHK - Facebook群組
我想係咪本人拍攝呀???
我睇黎如果方便D要POST番上黎~
MAYBE要幫你打番名方便轉載

我的老天~  拍的好漂亮 :yy51!!
不能去看現場真的很可惜阿..:yy27!!
不知道什麼時候來台灣開演唱會 >$%@#%@

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-12-3 20:30 發表

麻煩請登入

我想係咪本人拍攝呀???
我睇黎如果方便D要POST番上黎~
MAYBE要幫你打番名方便轉載
係我和和朋友一齊拍! 我重同Sohee握到手, 好開心呀! encore部份走到最前,所以影得特別清, 還有兩段ending video, 不過我不懂放上facebook.:yy38!!

可以咁近見到饅頭,
究竟佢真人係唔係一樣咁包。

引用:
原帖由 中文王 於 2009-12-4 01:28 發表
可以咁近見到饅頭,
究竟佢真人係唔係一樣咁包。
:yy24!!  Same as MV!!!

39 1234
發新話題