發新話題

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-9-19 23:04 發表

PART1:**** 本內容被作者隱藏 *****

PART2:
**** 本內容被作者隱藏 *****

PART3:
**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
正wo..又有中字:p
唔該 yee jer:p
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-9-21 07:51 發表
阿儀呀,家下周街都分享緊既2PM Show E11
妳試下能唔能夠下載到吧,
我完全下載唔到,
點下載都係一個2.49KB既垃圾. . .
**** 本內容被作者隱藏 *****
依個試O左未?

本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

新女團

Leader’S
Kiss Me
14 comments0 links

Release Date: 19 Sep 2011
Genre: Dance Pop

Track List        Youtube
01 Kiss Me+3       
02 바래+3       

Release Date: 2011.09.21
Languag: Japanese
Bitrate: 320kbsp

Tracklist:
01. I Am The Best (Japanese Version)
02. Ugly (Japanese Version)
03. Lonely (Japanese Version)
04. Hate You (Japanese Version)
05. Don’t Stop The Music (Japanese Version)

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-9-21 22:43 發表

結果都係一樣,
咁你有無成功下載到?
我冇用115..
因為115發瘟..
俾咩LINK都LOAD唔到....
結果用旁邊D LINK用迅雷DL

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-9-21 22:58 發表

我係無論用快車定115定迅雷都下載唔到. . .
我係指去「電訊下載」按右擊點快車或迅雷的. . .
結果都係一樣= =
咁妳有無下載到?
我而家揀黎DL...
SHARE D綜藝我好少即時睇..
所以之後搵線上睇高清版...

如果我即時想睇,,, 就DL
LIVE就DL. MUSIC 就DL
綜藝就揀黎DL!

原來唔只我一個人RUN落115唔得..
我都係見咁樣先之用第二個方法..
哈...  另存WORK啵.....
我試左....

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-9-21 22:43 發表

結果都係一樣,
咁你有無成功下載到?
我一路用115都無事, 可能我用O左優蛋, 所以無問題.

發新話題