發新話題

[小道消息] [100616]WG有機會黎香港牙.

引用:
原帖由 lks93131 於 2010-6-16 14:14 發表

我再幫樓主發條link比大家睇=0=
http://orientaldaily.on.cc/cnt/e ... 0616/00288_001.html
唔該晒你牙`:463

引用:
原帖由 婷:) 於 2010-6-16 14:18 發表

唔該晒你牙`:463
=0=你個公仔好搞笑

哈哈~
终于有机会看到她们了.
你们去不去啊?

真係估都估唔到會黎澳門先囧
香港的朋友們~想見wg就過來吧xD

引用:
原帖由 西芹2 於 2010-6-16 14:34 發表
哈哈~
终于有机会看到她们了.
你们去不去啊?
當然去啦..
我諗緊...如果我地去..係唔係應該應援呢?!
好似韓飯一樣:)

係咪ka 唔好哄我開心wo

正在美國巡迴開騷的韓國女子組合Wonder Girls(WG),將於七月中首度訪澳門,雖則她們開價高達五十萬港元,香港方面亦力斟五女來港,現場演繹名曲《Nobody》

唱得1隻歌-_-?

我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-6-16 15:35 發表
係咪ka 唔好哄我開心wo

正在美國巡迴開騷的韓國女子組合Wonder Girls(WG),將於七月中首度訪澳門,雖則她們開價高達五十萬港元,香港方面亦力斟五女來港,現場演繹名曲《Nobody ...
應該唔係既...只係香港覺得nobody出名姐`
應該有2DT..nobody`tell me...so hot掛...
應該唔會只唱nobody掛-.-

如果係澳門咁我都過去啦:8797

XDD 大家一齊去好唔好?

希望佢地可以黎香港,超期待!!

如果唔黎,我諗我会去澳門睇,總之好想現場見佢地。

Wonder Girls. fighting!!:765556

發新話題