20 12
發新話題

[雜誌] [100820]YES!的戀戀韓風有WG

仲有SJ,SNSD,BIGBANG,SS501,F.CUZ,CNBLUE,FT ISLAND,ZE:A,4MINUTE,
2PM,BEAST,U-KISS,SHINee,T-MAX

wg只有幾頁  要認真考慮買唔買

女皇好大力呀><                                                                           宣美  你幾時返        

引用:
原帖由 波肥 於 2010-8-20 22:39 發表

好串wow!!!!!!!!!!!!!!!
波肥哥哥,你才串牙 白字→(講笑)

買左好耐啦-_-
味買既可以唔洗買
我個人覺得極唔抵
d圖偷既
內容係d係人都知既野
唔買仲好

引用:
原帖由 ★deajaiixd 於 2010-8-21 15:20 發表
買左好耐啦-_-
味買既可以唔洗買
我個人覺得極唔抵
d圖偷既
內容係d係人都知既野
唔買仲好
係,我都覺,完全冇作用

引用:
原帖由 ★deajaiixd 於 2010-8-21 15:20 發表
買左好耐啦-_-
味買既可以唔洗買
我個人覺得極唔抵
d圖偷既
內容係d係人都知既野
唔買仲好
我都覺得極唔抵...
我唔買lu xd
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-21 00:02 發表
YES. . . .92定93年創刊時我曾經期期都買. . .
不過就因為倪生所以十幾年以黎睇都無睇了
為了你的女神
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

因為我都鍾意其他某一些團,SJ都14頁LA~

20 12
發新話題