發新話題

[100911] 少時美腿攻日大勝 日本網友硬指她們超齡

本身就唔知少時係日本好難紅......
日本D人都........唔岩........呢種=3=
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

係就係會有部分日本人會鍾意"美腿"囉...
但係,日本的話....我只諗得出一些不好的懷思想...
大家都明啦-_-?
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

哈哈哈, 你個"少女"定義系幾多歲?

我查過日本的
早安少女組最大的23歲,,最小的17歲...
AKB48最大的24歲,最小的...
13歲??!!!!
OMG!!!!13歲??!!!!

引用:
原帖由 游手好閒 於 2010-9-11 23:34 發表

可能我個人偏見
日本仔專係捧D13,4歲既妹妹仔做偶像
完全係為滿足佢地既變態性幻想
講真吖..
13,4歲根本身,心,聲帶發育都未健全
唱歌有鬼好聽咩
淨係佢地把雞仔聲我就毛管棟
有幾多個係當年既宇多田光吖....
0徙氣. ...
係日本天后級都收哂皮啦

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-9-12 10:40 發表

係日本天后級都收哂皮啦
濱崎步都31歲啦~

都5係全部日本人係戀童的,
我六姑丈同我六表哥就係正常一族!
哈哈 XD
AKB48最大的24歲,最小的...13歲??!!!!
13歲!?有可能咩?
我看樣都5只15LA........
講真,我自己不太LIKE AKB48.......
So HotYubinSunyeSoHee
SunmiYeeunBobo

引用:
原帖由 kammylo1115 於 2010-9-12 12:31 發表
都5係全部日本人係戀童的,
我六姑丈同我六表哥就係正常一族!
哈哈 XD
13歲!?有可能咩?
我看樣都5只15LA........
講真,我自己不太LIKE AKB48....... ...
維基百科寫: 加藤玲奈 1997年7月10日 千葉縣  10期 AKB48中最年少的成員

引用:
原帖由 mcc199792 於 2010-9-12 09:43 發表
我查過日本的
早安少女組最大的23歲,,最小的17歲...
OMG!!!!13歲??!!!!
13歲...其實韓國歌手都愈黎愈年輕...
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

發新話題