發新話題

[專題討論] [101108] wg1217禮物討論區

送刻有佢地中文名既飾物

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-8 21:19 發表
第一年我地已經送左本有佢地d相同報紙既相簿比佢地la..
咁好難諗 =.=

送公仔啦~~~

整哂6個出黎

我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

引用:
原帖由 中文王 於 2010-11-8 21:29 發表
送刻有佢地中文名既飾物
好提意a0a"
好似d軍人果d鍊咁....
上面刻上佢地既韓&英文名 x)(要做埋小美果份啊>0<)

饅頭你咁可愛,,點算>"<

引用:
原帖由 〥呀賢﹏™ 於 2010-11-8 22:21 發表

好提意a0a"
好似d軍人果d鍊咁....
上面刻上佢地既韓&英文名 x)(要做埋小美果份啊>0
上次禮物整左...=v=

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-11-8 22:17 發表
送公仔啦~~~

整哂6個出黎
公仔佢地通常會dum..

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-8 22:27 發表

咁又係
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

送衫@@..我地設計香港獨有?
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

引用:
原帖由 icy 於 2010-11-8 23:39 發表
送衫@@..我地設計香港獨有?
TEE = ="
佢地又唔著-3-

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-8 22:27 發表

我覺得公仔唔錯喎...
點解話佢地會扔???
I love WG!!!!!!

發新話題