發新話題

[101227](#8,28更新)韓國平均年9.75歲新女團 Girl Story出道引爭議

引用:
原帖由 lun 於 2010-12-27 15:47 發表
出live..歌詞都未背..laugh
係到咪咀 XD
引用:
原帖由 肥樂 於 2010-12-27 15:51 發表

頂,,,,
成件事好核突阿~~~
咩事好核突阿??

9.75歲,學人發明星夢,係時候瞓醒啦...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好驚慌:O)

可能世界會變~
可能未來會變~
可能您會變~
但係我對您既愛
係永恆不變.......

9 YEARS OLD........
So HotYubinSunyeSoHee
SunmiYeeunBobo

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-12-27 15:29 發表
Live
vra4AWe5Rl4&feature=player_embedded
呢d都唔叫咪咀...口形都無去做...
只係一班細路女播住音樂跳舞之ma

返去讀書啦

做多幾年細路唔好咩-_-...
一係做多幾年練習生仲好啦
無哂童真 好似d細蚊仔著緊件大人衫咁
雖然我只係大佢地幾年 但係都知呢個年齡應該做咩唔應該做咩~_~

你有15歲先好出黎啦- -
9歲`起碼過10年你地先可以出名囉- -

真係有點嘔心
Wonder Girls<33333333    4ever

My all,,I will be the same

小隊,you raise me up

Blake Griffin+John Wall=future of nba

咩事呀-_-
咁細個就出道...
樂壇變晒質!
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-12-27 15:29 發表
Live
vra4AWe5Rl4&feature=player_embedded
睇完O左嘴
似天才表演多D喎
仲要咪嘴
閔先藝 朴譽恩 李宣美 安昭熙 金婑斌 禹惠林 Wonder Girls
사랑해요  원더걸스

政府應該禁止啦

發新話題