發新話題

[110527]2AM抵港 逾百粉絲接機送禮物 (更新#26,#27)

引用:
原帖由 AnastasiaLaw 於 2011-5-27 23:50 發表

可能JYP有出時間俾佢地....但我地次次去都有日頭等到夜晚...盲目地等...
唉...JYP可唔可以下次出時間俾我地...如果唔係搞到WG好似無咩fans咁ga la~

不過可能本身我地D女士...特別隊長喜歡低調...唉~~ ...
JYP搞WG黎左幾次
可能有經驗了
閔先藝 朴譽恩 李宣美 安昭熙 金婑斌 禹惠林 Wonder Girls
사랑해요  원더걸스

引用:
原帖由 hong0923 於 2011-5-27 23:53 發表

JYP搞WG黎左幾次
可能有經驗了
我們的WG...再一次被試水...JYP....唉~~= =
Sandara Park and Park Bom from 2NE1!!!

引用:
原帖由 ywlr 於 2011-5-27 23:45 發表
點解今次2AM黎d fans又知佢地幾時到
我地WG就要咁低調,搞到好似得幾個fans咁...
因為搞手不同lor!!!
am今次黎係由環球唱片公司
環球做左唔少kr星既野
佢知要點做......
所以am有埋去atv呀或者去mk cd店舖睇下野咁樣...
環球預好左可以係cd/fanmeet個到賺到幾多

WG上次黎兩次HK
搞手演唱會既唔係[]係HK既唱片公司
係金至尊...
金至尊有做過星既CON!??? 冇啦已經
佢地自己公司係SET CON既SITTING PLAN已經好有問題..
冇可能再做到其他野 而且佢地目標係請WG去佢地分店,,送珠寶咁樣
兩者根本唔會相同

每個韓星既搞手都會有D唔同
唱片公司搞既, 針對性既係FANS啦~
引用:
原帖由 AnastasiaLaw 於 2011-5-27 23:57 發表

我們的WG...再一次被試水...JYP....唉~~= =
唔係試水既... 你地賴俾JYP唔同
更何況AM係JYP既子公司8eight既出品..公司運作不同
雖是jyp nation既一份子....不能以公司相提並論
引用:
原帖由 hong0923 於 2011-5-27 23:53 發表

JYP搞WG黎左幾次
可能有經驗了
am唔關jyp事........ jyp自己只係管missA,WG,2PM,SanE
AM係JYP NATION人但公司有D差別
WG,2PM,MISS A 係JYPE..
2AM係8EIGHT ENTERTAINMENT

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-27 23:59 發表

環球做左唔少kr星既野
佢知要點做......

WG上次黎兩次HK
搞手演唱會既唔 ...
Miss A好似轉左係J.tune....
得PM同WG直屬JYPE之ma...
組合黎講...唔係咩???
Sandara Park and Park Bom from 2NE1!!!

引用:
原帖由 AnastasiaLaw 於 2011-5-28 00:07 發表

Miss A好似轉左係J.tune....
得PM同WG直屬JYPE之ma...
組合黎講...唔係咩???
係WO 我都唔記得轉左去J TUNE
阿RAIN留番既係J TUNE CAMP!(MBLAQ既公司)

WG黎HK上次安排唔好
係因為WG係JYPUSA搞
唔似KR個邊搞得咁好
USA仲SHOW左個國際明星既TITLE俾佢地

OMG!! 美國條路令我地好尷尬
因為我地唔係KR飯又唔係JP飯
係佢地眼中中國飯又好似冇HK飯咁INTERNETIONAL!

你地又唔太清楚... 說話始終唔好咁講好D

丫...好後悔冇買FM飛丫:(

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-27 23:59 發表

環球做左唔少kr星既野
佢知要點做......

WG上次黎兩次HK
搞手演唱會既唔 ...
AM係BigHit entertainment
閔先藝 朴譽恩 李宣美 安昭熙 金婑斌 禹惠林 Wonder Girls
사랑해요  원더걸스

上次係因為做籌款所以先要比之前再低調D
其實呢D野都係講求通知時間同放幾多料,好似之前The One個宣傳活動兩日前先有人知,最攞命係仲要唔係自己公佈。如果將D野比HK唱片公司搞完全冇可能發生
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

引用:
原帖由 hong0923 於 2011-5-28 01:20 發表

AM係BigHit entertainment
哈... 搞錯...
邊D人係8EIGHT呢
唔記得LU:463 :463 :463

重點係公司唔同做野方式更加不同
引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-5-28 01:21 發表
上次係因為做籌款所以先要比之前再低調D
其實呢D野都係講求通知時間同放幾多料,好似之前The One個宣傳活動兩日前先有人知,最攞命係仲要唔係自己公佈。如果將D野比HK唱片公司搞完全冇可能發生 ...
唱片公司做野會有次序D
有多D OFFER俾FANS
因為佢地既MARKET係FANS
上次CON係金至尊...佢MARKET係買珠寶!!!!

哇...係..
2am 咁紅ga
我會是永遠 的WF❤
❤最❤Yubin                                                                                                                                            Yubin❤美態盡現 ..   

發新話題