發新話題

[專題討論] [090902]美國專輯預購已推出 [#5 更新有簽名;#17有WF收到瑜彬信]

隻碟係單曲定係 ? ... @@

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-9-6 20:44 發表

你計左郵費未嫁:yy29!!
計左啦,應該係掛,隻碟us14.99,郵費us15囉

引用:
原帖由 ruby12329 於 2009-9-9 18:07 發表

計左啦,應該係掛,隻碟us14.99,郵費us15囉
下,,郵費點止0.01美金咁平嫁
除非佢免左啦...
不過計番HK都可能三百蚊之內有找就包埋郵費

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-9-9 18:20 發表

下,,郵費點止0.01美金咁平嫁
除非佢免左啦...
不過計番HK都可能三百蚊之內有找就包埋郵費
唔係啊,郵費15,隻碟14.99,加埋係29.99啊

引用:
原帖由 ruby12329 於 2009-9-10 20:52 發表

唔係啊,郵費15,隻碟14.99,加埋係29.99啊
有冇講幾時寄出:yy29!!

回復 15# 的帖子

冇啵,應該都係10~11月啦

引用:
原帖由 ruby12329 於 2009-9-28 20:47 發表
冇啵,應該都係10~11月啦
岩岩上網check野..有wonderful收到啦
仲有yubin親手寫既信

FROM CUTEGUIRL.WORDPRESS.COM

如果yubin也寫信給我..也就好了

咁快收到?!我都未有...但係連隻碟都收到?

引用:
原帖由 ruby12329 於 2009-10-3 20:37 發表
咁快收到?!我都未有...但係連隻碟都收到?
佢地應該係美國wonderful
不過佢地訂係另一版本
http://www.wondercdpresale.com/i ... 1&products_id=2

有岩岩出預告既remix版
Track 2 will be the Nobody Jason Nevins Remix
Track 3 will be Nobody (Karaoke Version)

發新話題