發新話題

[100201]小美離開/新成員加入一事wonderful討論集中帖

唔係呀嘛...
果個Lim靚過小美!????
o,my god!!!
d人隻眼有冇問題呀!?
老實講,條女柒過小美好多!!!!!
Sorry,我都唔想咁講
但係佢地果句"老實說,她比宣美漂亮">><@$ >><@$
激起我把火@#$:@:@# @#$:@:@# @#$:@:@# @#$:@:@# @#$:@:@#
L❤ve Wonder Girls
Love Sunsunmi !!

引用:
原帖由 kayan96120 於 2010/2/1 19:31 發表
唔係呀嘛...
果個Lim靚過小美!????
o,my god!!!
d人隻眼有冇問題呀!?
老實講,條女柒過小美好多!!!!!
Sorry,我都唔想咁講
但係佢地果句"老實說,她比宣美漂亮">>> ...
我們要一起冷靜

雖然我也對他很不滿

可是生氣會商自己的身體啊!!!
                                                                       圖製的不漂亮,但我愛Wonder Girls的心不會變:)

先藝吐舌頭好可愛啊><             譽恩笑的好開心啊真可愛:)     昭熙的無辜表情好動人~                   Rap王瑜斌姊!                       我愛宣美這表情(是我習慣動作XD

jype門口

我覺得佢個fd咩都吾好做仲好囉!!
仲要講咩佢靚過宣美囉!!
嘩,,好想爆粗~
咩事牙?
我一直都覺得宣美係wg中最美的~
冇可能靚得過宣美牙~~~~~~

好心佢個FD睇下YOUTUBE斷片得返幾多粒星先LA~~
咩叫WONDERFUL對佢唔公平?!
咁WG咁努力,努力左3年先有E+咁既地位,
佢一加入就係韓國一線歌手,
世界知名組合既成員..
咁對其他人公唔公平?!

JYPE外的牆好繽紛:yy38!!

可惜他們還是聽不進我們這些WF的心聲@#$:@:@#

先藝吐舌頭好可愛啊><             譽恩笑的好開心啊真可愛:)     昭熙的無辜表情好動人~                   Rap王瑜斌姊!                       我愛宣美這表情(是我習慣動作XD

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-2-1 19:58 發表
jype門口

http://blogfile.paran.com ...
哎哋哋.....我想叫人幫我寫埋牙!!!:yy54!!
L❤ve Wonder Girls
Love Sunsunmi !!

引用:
原帖由 kayan96120 於 2010/2/1 20:23 發表

哎哋哋.....我想叫人幫我寫埋牙!!!:yy54!!
贊成+1

可惜我不認識住在韓國的人...

啊啊啊啊宣宣美~~~

引用:
It looks like Sunmi’s voice will be preserved in the album although she won’t be joining in the promotions. Hye Lim, the new member will be flying to Guangzhou on February 2nd with the Wonder Girls for promotions.
需然小美有份唱中文版NOBODY 但就唔會同大隊宣傳....LIM 聽日開始同Wonder Girls 做 Promotion....

引用:
原帖由 kingzzz 於 2010/2/1 20:35 發表

需然小美有份唱中文版NOBODY 但就唔會同大隊宣傳....LIM 聽日開始同Wonder Girls 做 Promotion....
什麼!!!!!!

小美啊.........

發新話題