發新話題

[專題討論] [101015]撒花!!!!! 小美入左大學

希望可以同小隊做同學啦
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 一齊撒花 2010-10-16 01:43

小美叻叻:8797
哈入東國大學做sunye師妺啦~
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 一齊撒花 2010-10-16 01:43
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

竟然會讀呢科?四次元真係唔到你估...
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 一齊撒花 2010-10-16 12:59
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

mimi,你既努力係唔會白費架....
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 一齊撒花 2010-10-16 12:59

可能世界會變~
可能未來會變~
可能您會變~
但係我對您既愛
係永恆不變.......

come back to wg after university
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +3 一齊撒花 2010-10-16 13:40

小美好叻呀!
你要繼續努力讀書
我地WF支持你呀!:765556
YOU ARE MY WONDER GIRLS
I AM YOUR WONDERFUL=]
❤SoHee안소희❤

入左大學就好番黎啦  大家條頸長到就黎斷啦  ><:6554

女皇好大力呀><                                                                           宣美  你幾時返        

定依日做小美入學日 ><

女皇好大力呀><                                                                           宣美  你幾時返        

Mimi好勁呀!!!
排第五位!:4523

發新話題