發新話題

{專帖}♥ 4Minute ♥ CB- ♥TO♥ + 鏡子鏡子#836 17號SBS HD live更新

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-1-19 20:44 發表

哈哈...
d仔囡好難養:yy24!!
你同小妖肯定有好多個!!!!

唉....呢家可能去唔到睇....勁唔開心!!!!

引用:
原帖由 PHO 於 2010-1-19 22:18 發表

你同小妖肯定有好多個!!!!

唉....呢家可能去唔到睇....勁唔開心!!!!
點解呀
你個部勁機影d相一定好正姐:yy47!!

haha....點可以唔去架...

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-1-19 22:29 發表

點解呀
你個部勁機影d相一定好正姐:yy47!!
唉唉唉....本來諗住同一班fd返大陸玩....諗住18-19號啦...睇到20號黎岩岩好
玩完有得返黎再睇4m...點知18號冇開團...19先開...20號返黎起碼7點啦T_T
100個唔開心

我個部video都ok...冇高清但方便!!
不過去唔到冇用......嗚!

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-1-19 22:33 發表
haha....點可以唔去架...
好想去見下囉:p

引用:
原帖由 PHO 於 2010-1-19 22:35 發表

唉唉唉....本來諗住同一班fd返大陸玩....諗住18-19號啦...睇到20號黎岩岩好
玩完有得返黎再睇4m...點知18號冇開團...19先開...20號返黎起碼7點啦T_T
100個唔開心

我個部video都ok...冇高清但方便!!
不過去唔到冇 ...
我見到你影上次fanmeet影d相就知啦..
可惜..
你又預到咁遲既-v-"

haha...天意....

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-1-19 21:03 發表

一個三百萬...kaka..
一個三百萬..你似乎好多個咁:yy29!!
引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-1-19 22:40 發表
haha...天意....
整定PHO冇得去..HAHAHA

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-1-19 22:43 發表

一個三百萬..你似乎好多個咁:yy29!!

整定PHO冇得去..HAHAHA
haha...我計越南盾...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-1-19 22:47 發表

haha...我計越南盾...
搞錯...
越南盾好似好cheap咋啵..:yy47!!

發新話題