發新話題

[專題討論] [101108] wg1217禮物討論區

引用:
原帖由 stephy310 於 2010-11-9 21:17 發表
送我俾佢地Y~
哈 講笑 姐
不如
sunye就送一本聖經--當然係經過我地裝飾ge聖經而且係韓文版有親切感d
yeeun就送食物啦緊係 魚蛋燒賣個d就送唔到架啦 糖(聰)餅得唔得呢?
不過買就買齊5份  or食鐠 入面都加下d文字or圖 ...
韓文版聖經好難搵 同埋聖經係神聖既野 裝飾(?) 得咩? 先藝咁誠心 我覺得佢會唔鍾意
언니들..홍콩오세용 ㅋ

引用:
原帖由 siulop 於 2010-11-9 21:22 發表

韓文版聖經好難搵 同埋聖經係神聖既野 裝飾(?) 得咩? 先藝咁誠心 我覺得佢會唔鍾意
咁又係  不如做手蠟個d 整一個祈禱ge手勢

可以大家一齊整本相簿比佢地
可以有曬佢地由出道到依+既回憶
我覺得可以諗諗

引用:
原帖由 siulop 於 2010-11-9 21:22 發表

聖經送得..我自己個本都係人地送
不過好少無啦啦送比人呢樣就真
其實信D有關基督教既書又或者係文儀用品都OK:6554
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

引用:
原帖由 icy 於 2010-11-9 21:38 發表

聖經送得..我自己個本都係人地送
不過好少無啦啦送比人呢樣就真
其實信D有關基督教既書又或者係文儀用品都OK:6554
聖經當然送得 不過裝飾就唔ok
언니들..홍콩오세용 ㅋ

引用:
原帖由 siulop 於 2010-11-9 23:17 發表

聖經當然送得 不過裝飾就唔ok
裝飾,倒不如送d有用既野又同宗教有關既
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

引用:
原帖由 icy 於 2010-11-9 23:41 發表

裝飾,倒不如送d有用既野又同宗教有關既
具體少少呀唔該!

回復 37# 的帖子

書..同埋有d擺設會寫左金句....
文儀用品突破有出開

我反而覺得送同宗教有關既野唔係咁好...
始終宗教呢樣野俾人感覺實在太過敏感...
(p.s. 雖然我知佢地幾個都係信基督教...)

I love WG!!!!!!

聽911講完我突然好想燒我隻歌落碟俾佢地...

認真番,用番兩次台灣行既經驗
特式香港野食應該ok
雖然冇左個紀念價值但起碼一定鍾意先...
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

發新話題