發新話題

[專題討論] [101215]WG今晚會到

我囉......

唔洗唉 la 911哥
個過程都無3分鐘....上次重耐la~

引用:
原帖由 赤白水 於 2010-12-16 03:29 發表
唔洗唉 la 911哥
個過程都無3分鐘....上次重耐la~
姐係...禁區出,3min行到去搭車道??

<<--------------只要能見一面就已經感到滿足的人
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

算係咁啦,
上車之後隔左一陣先開。

影我地既係唔係小蘋果?

引用:
原帖由 中文王 於 2010-12-16 03:34 發表
算係咁啦,
上車之後隔左一陣先開。

影我地既係唔係小蘋果?
係啦,我仲記得佢架車個車牌!

唔係lim 影我地
係佢副手

反被對方影?!
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 911hk 於 2010-12-16 03:25 發表

你地一共有幾多人去到現場??

我真係好想去,但係11點先起上環收工.
點飛都飛唔到過去...

唉...

我仲衰12點先係觀塘收工,
好彩冇唔返工, 我返埋都唔夠人手
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

聽日會唔會有野搞, 我得閒幫手
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

終於都番到屋企...
回顧整晚既現場情況...
我九點半到機場...同大家一齊等左三個幾鐘...
大約十二點幾一點到先見到WG佢地入黎機場大堂...
佢地幾個好似好累咁...我見佢地黑眼圈好勁...
唔知係咪又係行程頻撲冇乜點訓...
我見佢地連同我地點頭say hi既精神都冇...
同埋唔知點解頭前好似見唔到小隊...

I love WG!!!!!!

發新話題