發新話題

{專帖}♥ 4Minute ♥ CB- ♥TO♥ + 鏡子鏡子#836 17號SBS HD live更新

引用:
原帖由 aiselo 於 2010-2-20 22:41 發表

咦﹗在現場﹖

聽說今天好慘情,場地擺設差,令到有些人都看不到喎,aiselo位朋友大發嚕蘇,話比人話是龍友,又比個條真龍友左鏡頭,又有粉絲不合作,無啦啦舉牌,阻視線,條片就剪緊,不過朋友就話不要太樂觀,可能全條片都睇唔到咁話喎﹗.... ...
我都係因為第二三行因為前面d死人記者頂住哂睇唔到企係到
我又搞到時企起又時唔企起-v-"""""
因為我企起左都有成炸人遮住我睇唔到-v-"
d記者真係包哂成個台邊-v-

我本人拍攝的4min在emax活動
音質因為我手不小心按著收音的喇叭
弄到沒任何聲音
不斷更新中...
請到此youtube link
http://www.youtube.com/view_play_list?p=AD9BCD045A07E990

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-2-20 23:15 發表

我都係因為第二三行因為前面d死人記者頂住哂睇唔到企係到
我又搞到時企起又時唔企起-v-"""""
因為我企起左都有成炸人遮住我睇唔到-v-"
d記者真係包哂成個台邊-v-

我本人拍攝的4min在emax活動
音質因為我手不小心 ...
負責拍攝真係好慘,
顧住拍野都唔可以好好地欣賞表演.

樓上睇其實唔錯,
雖然遠d,
但係冇人阻住可以睇得好清楚.

引用:
原帖由 中文王 於 2010-2-20 23:41 發表

負責拍攝真係好慘,

樓上睇其實唔錯,
雖然遠d,
哈,唔拍野仲多好多機會同d明星接觸添
之前第一次唔拍片就同ss握到手

今次4min因為簽名會一定握到xdddd
4min佢地對手好溫暖
真係女仔手,,,軟林林~~%@%%@

引用:
原帖由 中文王 於 2010-2-20 23:41 發表

負責拍攝真係好慘,

樓上睇其實唔錯,
雖然遠d,
朋友說早知到三樓,因為怕遠,唔清。後來就到左左邊。
其實相對來說,是有些問題無改善。

aiselo行動組對上一次,拍全智賢就利害,著埋logo衣去。

其實今次因為不是主力,所以無計較,如果是拍全智賢,那位龍友一定比alex一腳伸去鐵欄仆落地。
點解,如果拍不到,交唔到片比aiselo給亞太全智賢盟友的話,朋友死硬﹗﹗@#$:@:@#
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

引用:
原帖由 aiselo 於 2010-2-19 20:44 發表
『些羅頻道』4minute香江初現﹗﹗

請重新下載,高清版﹖
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

今次無logo,其實aiselo通常不主張落logo,因為會破壞視頻的美感。今次版本無落。

不久韓國就會有這個視頻見街,到時候朋友一定會知是誰的。呵﹗
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

嗯,我有首歌係追住小馬黎拍
我遲下up個無logo dl版過大家:yy13!!
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

引用:
原帖由 icy 於 2010-2-21 11:07 發表
嗯,我有首歌係追住小馬黎拍
我遲下up個無logo dl版過大家:yy13!!
:yy24!! :yy24!! 好呀好呀

4MINUTE短裙仔抵港抗寒流
【15:32】2010年02月19日
【on.cc專訊】

有五名成員的韓國女子4MINUTE,只有四名成員來港谷碟。

4MINUTE獲歌迷接機,場面熱鬧。

4MINUTE大顯親民作風。

韓國新晉女子組合4MINUTE今日抵港,為新碟造勢,原本五名成員只見四位到埗,約二十名歌迷舉牌迎接偶像,四為靚女表現友善,不停向歌迷揮手及以韓語與歌迷交談,雖然香港天氣寒冷,但四人卻以短袖Tee襯短裙仔出現,果然抵得冷!

接機相

from logo

====================================================
emax活動新聞相

=========================================================
4minute讚港男識氹人

2010.02.20 太陽報

4minute與電台主持比舞,贏到開巷!

韓國五人少女組合4minute昨日來港宣傳,由四名外籍保鏢護送下出閘,並獲二十名歌迷接機。成員金泫雅因工作關係,昨晚才飛抵香港。雖然本港天氣寒冷,但4女仍以短袖衫及短裙仔示人,露出白滑美腿,她們沿途不斷跟歌迷揮手打招呼,更以韓語跟Fans交談。

其後,4minute接受電台節目《Made In Hong Kong》四位主持人區文詩(Angela)、李志剛、Genki及黑超B的挑戰,與主持「比舞」,「餅碎」Angela更大跳Cookies年代的首支派台歌《心急人上》,4minute成員跟住跳,場面熱鬧。雖然眾主持慘敗收場,仍獲4minute大讚「好有趣」,四女又大讚香港男士有風度及識氹人,李志剛聞言即著她們揀他做老公,令四女相當尷尬。
=======================================================
4 Minute廣東話觀眾一頭霧水

4 Minute成員由左至右:全智允、金泫雅、權昭賢、許嘉允及南智賢表示,此行很想觀光購物,但因明天就返韓,只能在車程中看風景。(攝影/記者:林祖傑)
【明報專訊】

韓國人氣女子組合4 Minute昨日首度在香港舉行簽唱會,雖然5位成員苦練廣東話與歌迷打招呼,可惜歌迷仍然聽得一頭霧水,努力白費。跟她們屬同一唱片公司的本地樂隊 MR.,特別到場打氣,成員Tom大讚5位成員外形標緻,Ronny卻尷尬表示:「我都搞不清她們誰是誰,但我個個都喜歡!」4 Minute亦禮尚往來指挑選對象必須內外俱備,而MR.各成員都應該是很善良的人。被問及會否與香港歌手合作時,4 Minute立即十分「硬銷」:「如有機會獲邀請,我們將會以4分鐘就完成這件事。」

記者:林祖傑

發新話題