發新話題

{專帖}♥ 2NE1 ♥ cbcbcbcb#456 "I AM THE BEST" 預告

2NE1 - Don't Stop The Music [1080P/336MB/AVI] [无字幕]

转载请注明:
「 OH!POP - 汇聚大家的分享 (http://www.ohpop.cn) 」

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 johnny003 於 2011-3-16 12:54 發表

佢地可能提早去美國出道都未定....
咁又未必
佢地好似打入BILLBOARD反應冇咁好??@@?(我唔記得係邊到睇番黎!)

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-3-19 00:20 發表

咁又未必
佢地好似打入BILLBOARD反應冇咁好??@@?(我唔記得係邊到睇番黎!)
我都有睇過,但好似有好多人睇好佢地,美國人唔知la,
佢地好似講左今年一定會攻美,同埋又講左話同gaga
間公司合作。歌都好似錄左,d producers又好似幾
勁。照道理佢地有好既歌好既公司幫,美國出道都十
拿九穩。不過到最後都要睇美國人受唔受

110318 Mnet Wide Hot個性滿分[中字]

2ne1 Pray for Japan 4P

2ne1 官方FC頭圖更新 1p

引用:
原帖由 johnny003 於 2011-3-19 11:26 發表

我都有睇過,但好似有好多人睇好佢地,美國人唔知la,
佢地好似講左今年一定會攻美,同埋又講左話同gaga
間公司合作。歌都好似錄左,d producers又好似幾
勁。照道理佢地有好既歌好既公司幫,美國出道都十
拿九穩。不過到最後都 ...
不過美國個邊好多HIP HOP風格..
如果行咁既風格... 我覺得HIT既程度真係低D~

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-3-20 15:37 發表

不過美國個邊好多HIP HOP風格..
如果行咁既風格... 我覺得HIT既程度真係低D~
係wor,,,,我都忽略左li點....
佢地美國出道既話,
實大把同類型既歌手同佢地爭飯碗...
YG想推2ne1去美國開荒...

引用:
原帖由 johnny003 於 2011-3-20 16:14 發表

係wor,,,,我都忽略左li點....
佢地美國出道既話,
實大把同類型既歌手同佢地爭飯碗...
YG想推2ne1去美國開荒...
如果2NE1過去.. 佢地要轉下風格就真..
講HIP HOP又唔夠美國個堆黎...
所以真係唔知..

不過我覺得2NE1反而可以試打中國MARKET~
中國MARKET都好少HIP HOP!
YG一推就推去美國...=_= 真係好難
再唔係就好似BB一樣過日本...!

但2NE1過去既話,佢地唔叫開荒嫁啦
SE7EN當年最紅俾人DUM左過去先叫開荒
搞到佢而家高不成低不就~
返到韓國又唔太紅,又唔似RAIN可以佔領住亞洲既市場,美國條路又行唔到!

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-3-20 16:19 發表

如果2NE1過去.. 佢地要轉下風格就真..
講HIP HOP又唔夠美國個堆黎...
所以真係唔知..

不過我覺得2NE1反而可以試打中國MARKET~
中國MARKET都好少HIP HOP!
YG一推就推去美國...=_= 真係好難
再唔係就好似BB一樣過日 ...
之前聽講YG個老細好似淨係對美國同日本市場有興趣.
講真WG攻美都唔可以話十拿九穩,
甚至而家都仲有好多美國人唔知邊個係WG,
YG就貿貿然推21去有d較飛....

發新話題