發新話題

{專帖}♥ 2NE1 ♥ cbcbcbcb#456 "I AM THE BEST" 預告

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-4 00:14 發表

佢地而家似solo cb啵...!
之後成隊去美國啵...

美國WG算叫開左個靚頭
yg唔係公怖左佢地5月21 comeback咩?

引用:
原帖由 johnny003 於 2011-5-4 00:19 發表

yg唔係公怖左佢地5月21 comeback咩?
呵呵..我冇睇佢! 唔知LOR!!!:43623
我心中只有WG!
2NE1欣賞音樂咁大把!

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-4 00:21 發表

呵呵..我冇睇佢! 唔知LOR!!!:43623
我心中只有WG!
2NE1欣賞音樂咁大把!
me2.,.
2ne1我談不上喜歡,
只係關注佢地.
啱啱check check,
又多隊rania攻美lo...
rania仲要六月喺美國出道,
如果wg 六月出碟,
真係撞到正.
不過我覺得威脅到wg既只有2ne1.
有3隊攻美la(wg,2ne1,rania)...
今年之後一定更多....

引用:
原帖由 johnny003 於 2011-5-4 00:48 發表

me2.,.
2ne1我談不上喜歡,
只係關注佢地.
啱啱check check,
又多隊rania攻美lo...
有3隊攻美la(wg,2ne1,rania)...
今年之後一定更多....
攻美唔代表成功...WG都好駁先有咁
2NE1都叫左原本係KR紅開...
亞洲有FANS撐住~
RANIA唔鬼識佢...

转自21impact
片源:一姐
翻译:小花
制作:晓晓&琳琳
海报:枣儿
视频文件大小:236M
视频文件格式:AVI
分辨率及尺寸:1280 x 720
视频文件名:[21impact]110506 YG ON AIR EP02韩语中字[KO_CN].avi

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

LONELY
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

yg con 中字

[三站联合TR&PBCN&CLCN]2010YG家族演唱会.韩语中&日字幕.AVI
翻译:琦 & nono(TR)、spencer(PBCN)
时间轴:呆呆(TR & CLCN & PBCN)、 轮子(TR & CLCN)
后期&压制:轮子(TR & CLCN)
海报:呆呆(TR & CLCN & PBCN

YG ON AIR ep4
Poynter/Kaulitz/Lambert/Cook/Lee

Wonderful/V.I.P/Black Jack/4nia /A+/Citrine/Hottest/Say A/Guistar

官方更新..

發新話題